Servicii profesionale

Reparatii orice tip de pompa si bobinari motoare electrice

Executam reparatii pentru motoare electrice de toate tipurile, toate tipurile de electropompe, generatoare si transformatoare. In plus putem repara si alte echipamente electrice. Pentru o oferta concreta va rugam sa ne contactati.

Punem accentul pe calitate si seriozitate in toate reparatiile pe care le executam, pentru noi fiind foarte important sa avem un client multumit. Orice fel de reparatii pentru echipamente electrice ai avea, poti sa apelezi cu incredere la serviciile noastre.


Bobinari / Rebobinari Motoare

Rebobinam toate tipurile de motoare de curent continuu sau alternativ mono si trifazat, asincrone sau sincrone. Materialele folosite sunt cupru 2ET si materiale electroizolante in clasele F si H.

Detalii

Reparatii Motoare Electrice

Reparam toate tipurile de motoare electrice: Motoare curent continuu, Generatoare curent continuu, Motoare curent alternativ, Generatoare asincrone, Motoare electrice monofazate

Detalii

Reparatii pompe submersibile

Reparam si rebobinam toate tipurile de electropompe. Avem experienta cu marci cunoscute precum Grundfos, Lowara, Wilo, Nocchi, Epet, Hebe si altele

Detalii

Service transformatoare

Oferim operatiuni de reparatii de transformatoare pentru echipamentele cu puteri mici si medii. Incercam sa oferim cele mai rapide si complete servicii pentru acest segment.

Detalii

Modul nostru de lucru

Imaginea buna in piata, calitatea serviciilor recunoscuta de client si preturile avantajoase ne dau siguranta ca ne putem continua ascensiunea pe piata serviciilor. Pentru toate reparatiile efectuate asiguram garantie si probele necesare. Ne dorim satisfactia clientilor, de aceea punem cea mai mare atentie in toate operatiunile pe care le efectuam.

Garantia unei reparatii bine facute

Suntem certificati ISO 9001, personalul nostru este calificat, punem accentul pe calitate si seriozitate. Echipa profesionista ce deserveste service-ul Tehnic Serv Com presteaza prompt si ireprosabil, la cele mai avantajoase preturi, o multitudine de activitati legate de motoare si pompe submersibile de orice tip sau marca.

ISO 9001

Certificare Tehnic Serv Com 94 SRL

Cat dureaza reparatia?

De obicei reparatiile dureaza 1-3 zile, in functie de complexitatea operatiunilor executate. Pentru lucrari mai mari aceasta durata creste si va fi stabilita la receptia echipamentelor ce urmeaza a fi reparate.

Cum returnam produsele?

Produsele reparate vor fi returnate prin aceleasi metode ca si la primire: aduse direct de catre noi, ridicate de dumneavoastra de la sediul atelierului sau prin curierat rapid.