Reparatii si Intretinere Motoare Electrice

Reparatiile motoarelor electrice sunt cele mai importante operatiuni asigurate de societatea noastra ca volum. Pentru toate reparatiile efectuate asiguram garantie si probele necesare.
De-a lungul timpului am reparat cu succes:

  • - Motoare de curent continuu
  • - Generatoare de curent continuu
  • - Motoare de curent alternativ - sincrone; generatoare sincrone; asincrone cu rotor bobinat si cu inel de contact; asincrone cu rotor în scurtcircuit; cu colector
  • - Generatoare asincrone
  • - Motoare electrice monofazate
  • - Motoare electrice pentru ascensoare
  • - Motoare speciale


Cateva dintre echipamentele pe care le putem repara: electrofrane; electrovalve; ventilatoare; redresoare pentru galvanirare; redresoare de curent continuu; roboti auto de pornire; echipamente de sudura; hidrofoare, compresoare si altele

Modul nostru de lucru

Imaginea buna in piata, calitatea serviciilor recunoscuta de client si preturile avantajoase ne dau siguranta ca ne putem continua ascensiunea pe piata serviciilor. Pentru toate reparatiile efectuate asiguram garantie si probele necesare. Ne dorim satisfactia clientilor, de aceea punem cea mai mare atentie in toate operatiunile pe care le efectuam.

Garantia unei reparatii bine facute

Suntem certificati ISO 9001, personalul nostru este calificat, punem accentul pe calitate si seriozitate. Echipa profesionista ce deserveste service-ul Tehnic Serv Com presteaza prompt si ireprosabil, la cele mai avantajoase preturi, o multitudine de activitati legate de motoare si pompe submersibile de orice tip sau marca.

ISO 9001

Certificare Tehnic Serv Com 94 SRL

Cat dureaza reparatia?

De obicei reparatiile dureaza 1-3 zile, in functie de complexitatea operatiunilor executate. Pentru lucrari mai mari aceasta durata creste si va fi stabilita la receptia echipamentelor ce urmeaza a fi reparate.

Cum returnam produsele?

Produsele reparate vor fi returnate prin aceleasi metode ca si la primire: aduse direct de catre noi, ridicate de dumneavoastra de la sediul atelierului sau prin curierat rapid.