Cine suntem

Despre Tehnic Serv Com

SC Tehnic Serv Com 94 SRL este o companie cu vechime pe piata serviciilor tehnice, avand capital integral romanesc.
Cod Unic de Inregistrare 5478678
Nr. Inmatriculare J40/6017/1994
Locul 1 in Top Profit Romania, Sectorul 6, domeniul 3314: Repararea echipamentelor electrice

Oferim servicii complete de reparatii si intretinere motoare electrice si pompe submersibile, cu dotari tehnice complete si moderne, un personal calificat, ce asigura conditii optime pentru toata gama de reparatii.
De asemenea, comercializam la preturi avantajoase produse de calitate in domeniu, materiale electroizolante, pompe submersibile ZDZ, UMBRA si BELARDI motoare electrice noi ELVEM.
Garantam satisfactia clientului, suntem certificati ISO 9001.

Modul nostru de lucru

Imaginea buna in piata, calitatea serviciilor recunoscuta de client si preturile avantajoase ne dau siguranta ca ne putem continua ascensiunea pe piata serviciilor. Pentru toate reparatiile efectuate asiguram garantie si probele necesare. Ne dorim satisfactia clientilor, de aceea punem cea mai mare atentie in toate operatiunile pe care le efectuam.

Garantia unei reparatii bine facute

Suntem certificati ISO 9001, personalul nostru este calificat, punem accentul pe calitate si seriozitate. Echipa profesionista ce deserveste service-ul Tehnic Serv Com presteaza prompt si ireprosabil, la cele mai avantajoase preturi, o multitudine de activitati legate de motoare si pompe submersibile de orice tip sau marca.

ISO 9001

Certificare Tehnic Serv Com 94 SRL

Cat dureaza reparatia?

De obicei reparatiile dureaza 1-3 zile, in functie de complexitatea operatiunilor executate. Pentru lucrari mai mari aceasta durata creste si va fi stabilita la receptia echipamentelor ce urmeaza a fi reparate.

Cum returnam produsele?

Produsele reparate vor fi returnate prin aceleasi metode ca si la primire: aduse direct de catre noi, ridicate de dumneavoastra de la sediul atelierului sau prin curierat rapid.