Reparatii si Rebobinari Electropompe

Oferim service pentru electropompe submersibile, de suprafata, pompe epuisment, pompe monofazate. Rezolvam orice problema aparuta in functionarea pompei dumneavoastra, insclusiv rebobinarea motorului. Reparam cu succes marci cunoscute precum Grundfos, Lowara, Wilo, Nocchi, Epet, Hebe si altele.
Pentru orice problema aparuta la pompa dumneavoastra va rugam sa ne contactati si vom fi mai mult decat bucurosi sa va ajutam. Putem repara defecte aparute la partea mecanica a pompei sau la partea electrica a motorului.
Reparam pompe pentru canalizare si epurare, pentru alimentare cu apa, pompe pentru irigatii si stingerea incendiilor.


Ce defecte putem repara: rebobinari ale motorului; alte defecte la partea electrica; reparatii capitale mecanice, atat la motor cat si la pompa; schimbari de garnituri, presetupe, rulmenti
La finalizarea operatiilor asiguram efectuarea tuturor probelor cerute de dumneavoastra si oferim garantie pentru lucrarea efectuata.

Modul nostru de lucru

Imaginea buna in piata, calitatea serviciilor recunoscuta de client si preturile avantajoase ne dau siguranta ca ne putem continua ascensiunea pe piata serviciilor. Pentru toate reparatiile efectuate asiguram garantie si probele necesare. Ne dorim satisfactia clientilor, de aceea punem cea mai mare atentie in toate operatiunile pe care le efectuam.

Garantia unei reparatii bine facute

Suntem certificati ISO 9001, personalul nostru este calificat, punem accentul pe calitate si seriozitate. Echipa profesionista ce deserveste service-ul Tehnic Serv Com presteaza prompt si ireprosabil, la cele mai avantajoase preturi, o multitudine de activitati legate de motoare si pompe submersibile de orice tip sau marca.

ISO 9001

Certificare Tehnic Serv Com 94 SRL

Cat dureaza reparatia?

De obicei reparatiile dureaza 1-3 zile, in functie de complexitatea operatiunilor executate. Pentru lucrari mai mari aceasta durata creste si va fi stabilita la receptia echipamentelor ce urmeaza a fi reparate.

Cum returnam produsele?

Produsele reparate vor fi returnate prin aceleasi metode ca si la primire: aduse direct de catre noi, ridicate de dumneavoastra de la sediul atelierului sau prin curierat rapid.